1) Perfektně sedne. Výběr správné velikosti helmy je zásadní nejen pro pohodlí, ale hlavně pro vaši bezpečnost. Vyberte takovou helmu, která vám perfektně sedne a těsně přilehne k hlavně, ale zároveň nikde netlačí – především na čele a uších. Platí, že při rychlém zatřepání a zavrtění hlavou ze strany na stranu by se přilba neměla nijak pohybovat. Většina značek má na výběr z velikostí XS až XL takže si na své přijdou i ti z vás, kterým naše univerzální helmy nesednou. Tipy, jak vybrat správnou velikost, najdete pod detailem každé helmy na našem e-shopu. Navíc při objednávce uvnitř BeRider zóny vždy doručujeme i o velikost větší a menší helmu, abyste měli možnost si jich vyzkoušet víc.

2) Je stylová. V BeRideru víme, že helma není jenom bezpečností prvek, ale také stylový doplněk. Na našem e-shopu najdete několik variant přileb od renomovaných značek Tucano Urbano a Cassida, které uspokojí i ty nejnáročnější z vás. Vlastní helmu si navíc můžete ještě jakkoliv kreativně dozdobit: Nebojte se prvků, jako jsou samolepky s vaším oblíbeným motivem, „závodními“ pruhy či číslem nebo svým jménem. Vsadit můžete i na recesi a připevnit zvířecí ouška nebo mašličku. Standardem se už dnes stává kamera, která perfektně zaznamená váš výlet, ale může zajistit i cenný důkazní materiál v případě nehody.

3) Šetří čas. Před jízdou nemusíte otevírat kufr, helmy si z něj brát a pak do něj helmy po jízdě znovu ukládat. Navíc u vlastní helmy si stačí nastavit zapínání jen jednou. Nemusíte si tak před každou jízdou zapínání utahovat či uvolňovat tak, aby vám přilba sedla. Mnohdy tak ušetříte cenné minuty svého času, ale i nervy v případě, že pospícháte. A to se vyplatí!

4) Je jen vaše. Kromě toho, že naše „erární“ přilby pravidelně dezinfikujeme, najdete pod sedlem i hygienické síťky na hlavu. Je nám ale jasné, že i přes to je pro některé z vás příjemnější mít vlastní helmu, kterou nikdo jiný nepoužívá.

5) Odpovídá vašim požadavkům. Potřebujete za jízdy slyšet navigaci či chcete být v kontaktu s druhým jezdcem přes interkom? Nebo si rádi tu a tam pustíte oblíbenou hudbu? Pak je pro Vás tou pravou volbou model JET EL'JET se zabudovaným prostorem pro bluetooth sluchátka. Pokud patříte mezi noční jezdce, zaujme vás model El’Tange s reflexními prvky na zadní části helmy. Jste spíše sportovní typ a tíhnete k modelům se závodním duchem? Pak doporučujeme přilbu Jet Tech Corso. Pokud jste naopak zastáncem staré klasiky, určitě se zamilujete do helmy Cassida Oxygen Gear.

Všechny modely přileb s konkrétními specifikacemi najdete na našem e-shopu. Pořídit si zde můžete i pohodlné rukavice a další doplňky

Tip na výhodný nákup: Pokud vás padla do oka jak helma, tak rukavice, pak vás určitě potěšíme našimi zvýhodněnými balíčky (helma + rukavice), ke kterým od nás navíc dostanete poukaz na 100 minut jízdy zdarma.

Sdílejte tento článek: