Pro městské chameleony

Elegantní sluneční brýle. Sluneční brýle v legendárním designu „wayfarer“ jsou stálicí od 50. let. Od té doby prošly evolucí, co se týče barev, materiálů i způsobů nošení. My jsme jim dali „eko“ bambusové stranice, unisex design a decentní logo. K jízdě na skútru nebo na kole by měly patřit i kvůli bezpečnosti – chrání oči před oslněním a prachem z městských ulic. 

Decentní městský batoh. Rolltop batoh je doslova esenciálním kouskem. Bezpečné uzavírání, ochrana před vlhkostí a v neposlední řadě praktičnost. Ať už nosíte džíny, šaty, jezdíte na skútru, na kole, nebo si rádi vyrazíte pěšky, tenhle minimalistický batoh s nenápadným logem BeRider pobere všechny nezbytnosti. Má také speciální kapsu na notebook a dostatek prostoru na bundu nebo svačinu na výlet.

Bezstarostný streetstyle

Kultovní kšiltovka. Čepice s kšiltem je ikonickým kouskem streetstylu napříč všemi generacemi. Ochrání před sluncem, zkrotí rozlítané vlasy a po jízdě na skútru schová „helmet hair“, nechvalně proslulý „připláclý“ účes všech motorkářů. Černá kšiltovka s vyšitým logem BeRider navíc doladí každý pohodový outfit: Džíny s mikinou, oversize šaty, legíny a bomber… Hodí se prostě téměř ke všemu. 

Hravé ponožky. Barevné ponožky jsou módním hitem mezi doplňky už několik let. Představují detail, který upoutá pozornost a rozbije jinak nudný outfit. Ponožky v barvách BeRider jsou ve výrazné zelené variantě, nebo decentnější černé se zelenými logy, které se nemusíte bát ani do kanceláře.

Komfort a bezpečí na prvním místě

Neutrální funkční bunda. Na výlet, na hory, na dovolenou – takový kousek se vždycky vyplatí vzít s sebou. Na skútr je dokonce softshellová bunda nezbytností. I ten nejteplejší svetr totiž při jízdě profoukne a nezahřeje tolik. Hodit ji jen tak přes tričko nebo šaty není na motorce vůbec „trapný“ ani v létě: Udrží při jízdě váš komfort a v případě lehkého pádu doslova zachrání kůži.

Stylová přilba. Pokud jezdíte často, možná už jste uvažovali o vlastní přilbě. Je to hygieničtější, přesně padnoucí velikost lépe ‘sedne’ a přiznejme si – chodit s „blembákem“ po městě má prostě styl. Motorkářské helmy na e-shopu BeRider uspokojí vaše nároky a vyhoví všem bezpečnostním normám. U nás jsou za bezkonkurenční ceny a navíc – budete-li chtít – i v barvách vašich oblíbených skútrů.

Pořád váháte?

Klasické černé tričko z kvalitní bavlny nikdy nezradí a nosit ho můžete kamkoli. Je to základ šatníku, se kterým nešlápnete vedle. Máme pro vás jedno, které podtrhne váš outfit a dá okolí najevo, co vás baví. Černé tričko v módním unisex střihu s rafinovaným silikonovým potiskem sedne každému vyznavači pohodlí a minimalismu.

Je totiž úplně na vás, kde a jak vyjádříte své nadšení pro městské skútry, bezstarostnou jízdu a pocit svobody. E-shop BeRider je prostě pro všechny, kteří sdílí filozofii udržitelné mobility a stylu, který k ní neodmyslitelně patří.

Sdílejte tento článek: