Sezóna začala 1. března, to už v českých médiích probíhaly zprávy o tom, “o čem-tady-psát-nebudeme”. Ale ruku na srdce, hodně nás nová, a zatím neprozkoumaná situace, ovlivňovala celým rokem a nadále ovlivňovat bude.

Ale ne vše mělo negativní dopad a nová situace přinesla nové příležitosti. Tak jsme již od 1. 4. všem zdravotníkům nabídli jízdy zdarma a během 47 dnů je využilo přes 300 doktorů, sestřiček, sanitářů a dalšího zdravotnického personálu. Naše pomoc v iniciativě #SKODAAUTOpomaha vyvrcholila týdnem, kdy jsme nabídli jízdy zdarma všem našim uživatelům. Abyste si mohli zajet tam, kam potřebujete, a bez “zbytečných” kontaktů.

V dubnu jezdili zdravotníci zdarma

V červnu jsme vám s radostí mohli představit naši novou appku! Rychlejší, dostupnější a s novou přehlednou mapou. V uživatelské přívětivosti to byl obrovský skok kupředu. My si ji užíváme, co vy? :)

Letní měsíce byly jízda! Nejen, že jsme se společně projeli na naší první BeRider Night Ride nádherně osvětleným centrem Prahy, také jsme uspořádali první skútr školu. Ta uvítala 20 nových řidičů BeRideru. Na lekci jsme od vás dostali velmi dobré ohlasy, proto jsme několik dalších výukových kurzů uspořádali i během podzimu. Pokud to situace dovolí, rádi bychom pokračovali i letos a řadu z vás naučili, jak na skútr v provozu a jak se zachovat v různých situacích.

První BeRider Night Ride

Bezpečnost je pro nás stále na prvním místě, proto jsme se rozhodli prodávat i helmy a rukavice přímo na webu BeRideru. Prvotřídní helmy Cassida u nás pořídíte v BeRider zóně dokonce s dopravou zdarma 😉 Nový e-shop je malý krok pro lidstvo, ale velký pro BeRider!

Aby těch novinek v roce 2020 nebylo málo, launchovali jsme i novou službu - půjčovnu horských kol BeRider Bikes.  V nabídce máme 28 kol a vybrat si můžete z více než 12 modelů, které se hodí jak do hor, tak na jednodušší terén. Půjčujeme elektrická kola i kola pro děti, a to včetně helem a dalšího nezbytného vybavení. K tomu jsme vám přihodili i několik tipů, kam dojet na výlet.

U BeRideru si můžete půjčit i horské kolo

Není nic smutnějšího než, když skútr stojí opuštěný v okrajové části zóny a uživatel se k němu dostane jen vzácně. Naštěstí se nám podařilo rozšířit flotilu našich elektrických skútrů a vyladit zónu tak, aby skútry byly dostupné pro každého v docházkové vzdálenosti. A za to jsme fakt rádi.  

V září jsme oslavili naše první narozeniny! Děkujeme všem, kdo nás letos podporovali a jezdili s námi! Byl to našlápnutý rok a věříme, že ani letos nebudeme zahálet. V příštím článku se podíváme na trendy sdílených skútrů i ve světě. Tak nás sledujte 😊

Sdílejte tento článek: