Další krok ke zvýšení komfortu skútrů BeRider zapříčinil vítězný projekt BeRider Hackathonu. Chytrý síťový program, šitý našemu typu skútrů na míru a plnící potřeby vás, našich uživatelů. To jsou Cargo sítě, jimiž jsme vybavili prvních 20 skútrů. Ale nebojte se,„nákladní tuning“ budeme dále rozšiřovat.

Cargo sítě: Oběd nákup i spolujezdec v bezpečí

BeRider Cargo zahrnuje tři typy sítí: Hlavní v prostoru sedadla spolujezdce, která pojme rozměrné krabice, velké zavazadlo nebo třeba náhradní přilbu. Pokud jedeme se spolujezdcem, lze tuto síť s menším nákladem připnout na kufr skútru. Další síť se nachází v přední části skútru a náklad jí lze upevnit před nebo pod nohy řidiče. 

Třetí část systému je vychytávka, která zachrání nejeden piknik nebo rande v parku. Jde o nenápadný zádržný systém na dně kufru v podobě plachtičky na gumičkách, pod kterou zasuneme krabičku (nebo krabičky) s jídlem. Pevné gumy ji udrží na místě a plachtička zamezí nechtěnému otevření. Už žádná vylitá omáčka v kufru!  

Tip: Pro bezpečný převoz pamatujte na to, že sítě mají nosnost zhruba 4 kg. Jejich kapacitu není radno přepínat, abychom neohrozili svou stabilitu.

Tři důvody, proč BeRider Cargo oceníte

Širší možnosti využití skútru. Jedete na poštu pro balík nepředvídatelné velikosti? Nevíte, jestli se spolujezdcovo zavazadlo vejde do batohu? Už nemusíte řešit, zda se vám cesta na skútru vyplatí. 

Převoz věcí bez starostí. Už jste někdy jeli se síťovkou na řídítkách, nebo celou cestu trnuli, jak dopadne oběd, volně ložený v kufru? My ano, proto jsme se rozhodli vás těchto pocitů ušetřit.

Vyšší komfort a bezpečnost. Pohodlná jízda pro vás i spolujezdce, který nemusí držet batoh v ruce. Žádné krkolomné manévry v případě, že vám začne se skútru padat nákup. Jen vy a cesta před vámi.

Sdílejte tento článek: