Už v průběhu května se na různých místech v Praze začnou objevovat bonusové zóny. Stačí v nich zaparkovat a bonus je váš. Přičteme vám vyznačenou částku k vašemu kreditu, který uvidíte v aplikaci na kartě Balíčky. Jediné pravidlo je, že vaše jízda do bonusové zóny by měla trvat minimálně 5 minut a aspoň 1 km.

Bonusové zóny budeme v dalších měsících rozšiřovat. Zatím se podívejte se na přehled míst, kde najdete bonusové zóny v těchto dnech, v květnu 2022.

BeRider zóna v Karlíně u restaurace Lokál

V Karlíně u Lokálu

Zóna v blízkosti Karlínského náměstí, dobrých hospod i kancelářských budov. Možností k parkování je tu hodně a Karlín, jako oblíbená destinace k posezení s přáteli, na seznamu nesmí chybět. Po požití alkoholu ale na skútr nesedejte. Znáte to, jak je to s tím opilým řidičem...

BeRider bonusová zóna na křižovatce Janovského a Šternberkova

Zóna Šternberkova

V Holešovicích a na Letné vzniklo ve spolupráci s městskou částí Praha 7 několik vyhrazených parkovacích míst pro skútry. Jedno takové místo se nachází i na křižovatce Janovského a Šternberkova. A přesně tam jsme udělali i bonusovou zónu. Zaparkujte na vyhrazeném místě a máte bonus v kapse. Pokud bude vyhrazené místo plné, zkuste to v nejbližším okolí a třeba se do bonusové zóny vejdete i tak.

BeRider bonusová zóna na rohu ulic Heřmanova a Dukelských Hrdinů

U Veletržního paláce

Další vyhrazené parkovací místo pro skútry je jen o kousek dál, na rohu ulic Heřmanova a Dukelských Hrdinů. Je sice trochu do kopce, ale neměl by to být problém. Případně doporučujeme parkovat našikmo, předním kolem do kopce, pak bude skútr stabilnější. Opět platí, že pokud bude vyhrazené místo plné, můžete zaparkovat i mimo ni, na ulici Heřmanova – ve vyznačené části, kterou uvidíte na mapě.

Zónu najdete i u Tančícího domu na Jiráskově náměstí

U Tančícího domu

Ideální lokace pro fanoušky Pražské náplavky. Zahrnuje Jiráskovo náměstí (u Tančícího domu) a přilehlé ulice (části ulic Náplavní nebo třeba Záhořanského). V této oblasti platí, že je tu velká koncentrace zaparkovaných aut, parkujte tu prosím extra ohleduplně. Taky není úplně jednoduché se do ní dostat, lze to jen z ulice Resslova směrem od Karlova náměstí nebo z ulice Myslíkova a přes Náplavní, pokud pojedete směrem od Smetanova nábřeží.  

Pro ty, kteří k Tančícímu domu přijíždějí směrem od Rašínova nábřeží nebo z Jiráskova mostu, jen připomeneme, aby se otáčeli jen tam, kde je to legální.

Všude parkujte ohleduplně a tak, aby zaparkovali i ostatní osobní vozy.

Zóna Vinohrady

Bonusová zóna v blízkosti Vinohradské tržnice obsahuje část ulic Mánesova a Budečská. Parkujte tu na modré zóně, ideálně na jejich koncích tak, abychom nepřekáželi osobním vozům rezidentů.

Bonusová zóna u Hotelu Panorama.

Panorama Hotel Prague

Hotel Panorama najdete na Pankráci. Kromě hotelových hostů zónu uvítají i ti, kteří jedou relaxovat do fitka nebo bazénu v nejvyšším patře. Vjezd je z ulice Milevská. Projeďte kolem závory a parkujte před hotelem na vyhrazených místech. Jsou označené zelenou cedulí a logem na zemi. Bonusová zóna se vztahuje pouze na tato vyhrazená místa před hotelem.

Více zón budeme postupně přidávat, tak sledujte naše sociální sítě i blog.

Sdílejte tento článek: