Co to znamená? Cena jízdy za minutu se bude měnit podle vytíženosti skútrů. V průběhu dne budou Happy Hours, kdy klesne základní minutová sazba na 4 Kč za minutu (ze standardních pěti), a naopak, když bude o skútry předpokládaná větší poptávka, bude základní minuta jízdy stát 6 Kč.

V ostatních časech necháváme základní minutovou cenu stejnou, tedy 5 Kč za minutu.

 

Mimochodem, věděli jste, že sazbu 5 Kč za minutu jízdy držíme už od představení BeRideru v září 2019? Od té doby se základní sazba neměnila!

 

I my ale musíme reagovat na plošné zdražování, a především dramaticky vyšší cenu elektřiny, na kterou naše skútry jezdí. A plošnému zdražení jsme se chtěli vyhnout, proto spouštíme proměnlivou cenu podle poptávky, kterou určitě znáte také z jiných sdílených služeb.

Důležité je, že aktuální cenu vždy uvidíte v aplikaci, a že od momentu rezervace skútru už se měnit nebude.

Tato změna se týká i výhodných balíčků, kde můžete nakupovat kredit na jízdy s bonusem navíc. Například: koupíte si balíček za 1100 Kč, se kterým získáváte 400 Kč zdarma, tedy 36 % navíc. Reálně tak místo 5 Kč jezdíte za 3,67 Kč za minutu, ale v případě Happy Hours to bude dokonce 2,93 Kč za minutu (Balíček s 1500 Kč při ceně 4 Kč za minutu obsahuje až 375 minut. Při kupní ceně 1100 Kč a 375 minutách je to 2,93 Kč za minutu).

Ve výsledku tak můžete jezdit ještě levněji než dnes. K tomu spouštíme i bonusové zóny, kde získáte kredit zdarma za parkování ve vybraných lokacích. Věříme, že vám zóny udělají radost a že změny cen nám nebudete mít za zlé a pochopíte naše důvody.

 

Tak ať to jezdí!

Sdílejte tento článek: