Nový design: nově uvidíte i celkový počet ujetých kilometrů

Dali jsme dohromady všechny nápady, které od vás, našich jezdců, sbíráme a tohle bylo jedno z nejčastějších přání ze všech. Jsme rádi, že se nám ho podařilo splnit. Nově můžete zjistit svůj celkový počet ujetých kilometrů. Kolik tam už máte?


Svůj přehled jízd najdete v sekci Jízdy.


Už nikdy na nic nezapomenete: checklist po skončení jízdy

Někdy se stává, že do kufru zapomenete vrátit helmu nebo si naopak v kufru necháte něco svého. Nejednou na naši zákaznickou podporu dorazila zpráva, že jste si v kufru zabouchli klíče od domu nebo peněženku. V takové situaci jsme vždycky připraveni pomoct a vše v klidu vyřešit. Ale díky novince, kterou právě představujeme, se už nic takového nestane. ✅  Po ukončení jízdy se v aplikaci vždy objeví seznam úkonů, na které byste ještě před zavřením aplikace neměli zapomenout. Skútr bude na stojánku, helmy uložené v kufru a vaše věci ve vaší kapse. 😊


Checklist se zobrazí vždy po skončení vaší jízdy.

Zaostřete foťáky. Bude to potřeba vždy po skončení jízdy

Správně zaparkovaný skútr je základ pro to, abychom byli ohleduplní vůči všem obyvatelům města. Na základě posbírané zpětné vazby a trendů v oblasti mikromobility jsme i my do aplikace zabudovali funkci pro vyfocení zaparkovaného skútru po ukončení jízdy.  

Může se stát (a bohužel víme, že se to děje), že správně zaparkovaný skútr někdo přesune tak, že bude stát špatně. Takže díky vaší fotce správně zaparkovaného skútrů budeme my i vy vědět, že po ukončení jízdy bylo vše v pořádku. A tedy: skútr byl na parkovacím místě pro motorová vozidla, kolmo k vozovce a kufrem k chodníku. Odteď bez fotky zaparkovaného skútru jízdu neukončíte.

Správně zaparkovaný skútr je základ, nově si to zaostříme foťáky.

Užitečné odkazy přímo z vašeho profilu

Věděli jste, že si u nás můžete nakoupit stylové doplňky k jízdě na skútru i na běžné nošení? Taky půjčujeme horská kola a elektrokola. To se s blížícím se létem bude hodit. Nově ve svém profilu najdete odkazy k BeRider půjčovně kol, na e-shop i skútr školu.

Už jste se mrkli, jak po aktualizaci appky vypadá váš profil? :)

Foťák budete potřebovat i k registraci: selfie s doklady

Pro zvýšení bezpečnosti a prevenci zneužívání identity, jsme přidali nový krok v rámci registračního procesu. Je jím vyfocení selfíčka s vlastní občankou.

Až vám skončí platnost vašich dokladů, také vás požádáme, abyste se nám vyfotili s vaším novým průkazem. Děkujeme 😊

Selfie + doklady = bezpečná registrace

Věříme, že všechny novinky přispějí k ještě příjemnějším zážitkům s BeRiderem! A pokud máte další nápad, jak appku ještě zlepšit, určitě nám dejte vědět. Třeba na mail. :)

Sdílejte tento článek: