Široká nabídka obchodů pro každého, od luxusnějších značek po streetovou módu až po doplňky nebo lahůdky? To je nabídka nejen obchodních domů, ale také pražských nákupních ulic. Víme, kde nejlépe nakoupíte a zaparkujete zároveň.

Palladium a „Příkopy“

Pokud se vydáte na nákupy do centra, Palladium, protilehlý OD Kotva a sousední nákupní třída Na Příkopě jsou jasná volba. Spousta oblíbených obchodních řetězců, kde si na své přijde každý, ale i luxusnější butiky nebo specializované obchody sportovních značek. Všechno pěkně pohromadě. Zaparkovat BeRider můžete kdekoli v okolí – ve všech ulicích kolem náměstí Republiky (Na Poříčí, V Celnici nebo právě Na Příkopě) najdete zónu BeRider.

Tip: Pamatujte na to, že skútr BeRider nesmíte nikdy zaparkovat uvnitř v parkovacích garážích. Vždy musí zůstat tam, kde je mobilní a GPS signál. Na ulici vždy parkujte podle pravidel.

BeRider: Palladium

Václavské náměstí

Nejslavnější pražské náměstí je zároveň největším nákupním „bulvárem“, kde lze čas v obchodech příjemně proložit posezením v dobré restauraci, kavárně nebo baru. Několikapatrové obchody oblíbených módních značek a doplňků, ale i prodejny lahůdek nebo designových dárků přímo vybízejí k předvánočním nákupům. Zaparkovat svůj BeRider můžete kdekoli v horní části náměstí – tam, kde parkují auta.

BeRider: Václavské náměstí

Flora

Flora je ideálním obchodním centrem pro ty, kteří nevyhledávají davy lidí. Klidné, přehledné centrum navíc nabízí i příjemný food court a multikino (včetně sálu IMAX), kde si můžete závěr nakupování zpříjemnit kulturním zážitkem. Navíc je to odsud co by kamenem dohodil do mnoha vyhlášených vinohradských kaváren. Obchodní centrum Flora leží také v zóně BeRider. Zaparkovat můžete přímo před ním v ulicích Vinohradská nebo Jičínská.

Nový Smíchov

Další „klasika“ mezi pražskými obchodními centry nabízí desítky obchodů světových značek, kde si vybere úplně každý, ale i obrovský food court s dětským koutkem nebo kino. OC Nový Smíchov je navíc jedním z posledních míst, kde funguje očkovací centrum bez registrace. Pokud si tedy chcete „odbýt“ posilovací dávku proti covidu a nechce se vám k lékaři, můžete to udělat v klidu po nákupech a pak si odpočinout u dobrého jídla.

Tip: Zaparkovat BeRider můžete kdekoli v okolí centra. Anděl je ale hodně rušný a klidné parkování nabízí třeba ulice Stroupežnického nebo Kováků.

Fashion Arena Štěrboholy

Není to trochu daleko na parkování s BeRiderem? Není! Ve Fashion Areně je k dispozici „předsunutá“ zóna BeRider, díky níž se do cíle můžete dopravit opravdu rychle po vlastní ose a užít si nákupy oblečení, doplňků nebo třeba luxusních švýcarských čokolád za výhodné ceny. Zaparkovat můžete ve vyhrazeném „obdélníku“ v zadní části parkoviště.

Kam dál?

Berider zónu najdete i u mnoha dalších oblíbených nákupních center. Je to třeba OC Krakov v Bohnicích (kde mimochodem najdete i moderní saunové centrum), nákupní galerie Fénix a Harfa ve Vysočanech, OC Stromovka na Letné nebo Arkády na Pankráci. Rozsah parkovací zóny se občas trošku mění – a to především na podzim. Pokud se chcete ujistit, že ve „svém“ centru zaparkujete, mrkněte před cestou na aktuální mapu zóny BeRider.

Tip: Některé BeRidery jsou vybaveny cargo sítěmi, které unesou víc nákupů než obyčejný skútr. Mnohem víc! Posuďte sami zde, jak jsou sítě na náklad vychytané. Přímo v aplikaci BeRider si můžete předem zjistit, který skútr v okolí je cargo sítěmi vybaven.

Sdílejte tento článek: