BeRider je služba sdílených skútrů, které nemají být jen obyčejným dopravním prostředkem. Chceme, aby se z našich uživatelů stávali nadšení řidiči, kterým jízda na skútru nejen usnadňuje život, ale také pro ně znamená zábavu a odreagování. Aby BeRider plnil všechna vaše očekávání, spustili jsme novou funkci Nápady a zpětná vazba.

Jak funguje zpětná vazba na BeRideru?

Každý z vás uživatelů teď může přímo ovlivnit další cestu služby BeRider. Vám, kteří jezdíte často, se už možná v hlavě rodí zajímavé nápady. Sem s nimi! Poslat své podněty můžete přímo skrze aplikaci BeRider (záložka Profil v sekci Užitečné odkazy), nebo prostřednictvím tohoto webového odkazu

Můžete se také vyjádřit k už „hotovým“ nápadům, o jejichž zavedení přemýšlíme, nebo jsou už v procesu, a nás zajímá, co na ně říkáte. Jde především o vybavení skútrů, praktické vychytávky, ale i funkce pro zábavu. Ke každému nápadu můžete přidat svůj názor i označit, jak moc je pro vás důležitý. 

Sdílené a přitom vaše

BeRider používáte na cesty do práce i pro zábavu. Vozíte na nich spolujezdce, ale i nákup nebo větší náklad. Chcete jezdit v létě i v zimě. Myslíme na to, aby cesta byla za všech okolností co nejpohodlnější, a aby skútry byly něčím, co je tak trošku i „vaše“, a abyste se k nim rádi vraceli.

Proto pro nás bylo zapojení našich řidičů jasnou volbou. I když my z BeRideru sami na skútrech jezdíme, víme, že ty nejlepší nápady často pocházejí „zdola“. Tedy od těch, kteří skútry využívají pro pestrou škálu účelů (nebo naopak jen jednou za čas) a na celou službu se umějí podívat objektivním okem

Těšíme se, co všechno nám (i vám) nová funkce přinese. Tak otevřete aplikaci a naťukejte nám svůj nápad třeba hned teď. 

Sdílejte tento článek: