Na začátku května letošního roku jsme zavedli nový způsob určování ceny za jízdu. Cena již není fixní, jak tomu bylo v minulosti, ale mění se podle toho, jaká je po službě poptávka. Co to znamená v praxi? V dopravních špičkách cena mírně stoupá, ale když je poptávka nižší, jako například v době, kdy nám počasí tolik nepřeje, jezdíte ještě levněji než kdy dřív!

Vzhledem ke stále vzrůstajícím cenám energií, které BeRider pohání, bohužel musíme cenové rozpětí ještě rozšířit. Od července se tedy může stát, že před jízdou uvidíte cenu za minuty vyšší, než s jakou jste se setkávali doteď.

Teď k těm dobrým zprávám. Díky nové cenotvorbě se nám podařilo zlepšit dostupnost skútrů až o 30 %, což znamená, že když skútr opravdu potřebujete, šance, že bude připravený za rohem, je mnohem vyšší než dřív. Představujeme i nový balíček a vyšší bonusy za registraci, doporučení a v bonusových zónách.

Nový balíček pro nejčastější jezdce

Nově je v appce k zakoupení nový balíček se zatím největším bonusem. Při zakoupení tohoto balíčku od nás získáte kreditový bonus 51 %: zaplatíte 990 Kč a 510 Kč vám k němu dáme navíc. V praxi to znamená, že i když bude cena za minutu 6 Kč, vy reálně jezdíte za 3,96 Kč/min. Jediné omezení je v jeho expiraci, která je nastavena na 31 dní. Ostatní balíčky mají expiraci 1 rok. Kredit se bude vždy strhávat z balíčku, který vyprší nejdříve. To znamená, že pokud máte starší balíček a koupíte si tento nový s omezenou expirací, kredit se bude nejdříve brát z něj.

Koupit balíček v aplikaci ->

Aktuální cenu za minutu uvidíte vždy v aplikaci před jízdou. Jakmile skútr zarezervujete, cenu už máte zafixovanou.

Nový balíček je hlavně pro ty, kteří s námi jezdí často. Minuta je zdaleka nejlevnější, ale kredit má platnost jen měsíc (31 dní)

 

 

Zvyšujeme odměnu na bonusových zónách

Zvyšujeme i odměnu za parkování v bonusových zónách! 10 Kč na další jízdu získáte za to, že zaparkujete v jedné z těchto lokalit:

📍 na rohu ulic Heřmanova a Dukelských Hrdinů

📍 v Karlíně u Lokálu

📍 na křižovatce Janovského a Šternberkova

📍 u Tančícího domu

📍 v blízkosti Vinohradské tržnice, část ulic Mánesova a Budečská

📍 parkoviště u Hotelu Panorama

Jediné pravidlo je, že vaše jízda do bonusové zóny by měla trvat aspoň 5 minut a 1 km.

Bonusové zóny se mohou časem měnit, ale ty aktuální vždy uvidíte přímo v aplikaci. 👍

Zaparkujte v bonusové zóně a připíšeme vám 10 Kč na další jízdu

100 Kč bonus za pozvání do BeRideru

Odteď a napořád zvyšujeme odměnu za pozvání kamaráda přes váš referenční kód, který najdete po rozkliknutí "Pozvěte své přátele" v aplikaci ve vašem profilu u ikonky dárečku. Jak to funguje? Váš kód stačí poslat komukoliv z vašeho okolí. Za každého nového uživatele, který se zaregistruje přes váš referenční kód a poprvé se projede, získáte 100 Kč kreditu rovnou na váš účet. Pokud máte 5 přátel, kteří ještě na BeRideru nejezdí, a pozvete je do služby, už to udělá 500 Kč na vaše jízdy.

Sdílejte tento článek: