Vylepšený onboarding pro nové BeRidery

Jak bezpečně jezdit, jak správně parkovat a jak nejlépe nastavit aplikaci. V tom noví uživatelé často trochu tápou. Proto se tyto informace přehledně dozvíte ihned v úvodu do aplikace a v průběhu prvních 5 ukončeních jízdy.

Přehledná mapa a cesta ke skútru

Toto vylepšení ocení hlavně uživatelé s menším displejem. V nové aplikaci jsme zmenšili prostor s detaily o vašem rezervovaném skútrů. Nově tak přehledně uvidíte, kde se váš skútr nachází a kudy k němu vede nejjednodušší cesta. Mapové podklady jsou kompletně nové a podstatně přehlednější. Vltava je znázorněná modrou barvou, takže se podle ní můžete v klidu orientovat.

Vše najdete v aplikaci

Už žádné přesměrování na web, když se budete chtít podívat do svého profilu na přehled jízd nebo koupit předplacené balíčky. Všechny tyto funkce jsme zabudovali přímo do appky


Má váš skútr škrábanec? Nahlaste to ještě před jízdou.

Přišli jste k vašemu skútru a všimli jste si, že něco není v pořádku? Nově uvidíte přehledný výpis poškození skútru ještě před jízdou. A na nová můžete upozornit taky ještě dřív než na skútr nasednete.

iOS + BeRider appka = ❤

Starší verze BeRider aplikace se s operačním systémem vašich iPhonů nekamarádila podle našich ani vašich představ. Naštěstí se obě služby umoudřily, nově spolu fungují bez problémů a aplikace v iOS “nezamrzá”.


Rychlejší pozvánka pro kamaráda

Víte, že za pozvání nového uživatele získáte 15 minut jízdy zdarma? Nově můžete poslat svůj referenční kód kamarádům přímo z aplikace. Po jeho první jízdě dostane volné minuty každý z vás.


Sdílejte tento článek: