Mrštnost jízdy v jedné stopě, svoboda a nezávislost, nepřekonatelná praktičnost skútru při proplétání i parkování v ulicích velkoměsta… to jsou benefity, které si dopřává už přes sto tisíc uživatelů aplikace BeRider. Otevřít, najít nejbližší zelený skútr, kliknout, naskočit a jet – za prací, na nákup nebo jen tak na projížďku. Dali jsme lidem k dispozici skútry, vymysleli software a funguje to. Jezdí, jsou všude včas, baví se. Teď jsme se rozhodli si role zase prohodit.  

Co byste řekli na to, moci sami rozhodnout o vychytávce, doplňku nebo řešení, které udělají skútr BeRider jedinečným? Pokud máte zkušenosti s 3D tiskem, frézováním a vývojem prototypů či součástek. Můžete být vystudovaný technik, designér, nebo šikovný samouk – pokud máte nápady na hardwarové vylepšení našich skútrů, patříte mezi nás. Své vize můžete zhmotnit už v dubnu v rámci akce, kterou jsme nazvali BeRider hackathon, ukázat, co umíte a vyhrát skvělé ceny.

Martin Li představuje První Berider Hackathon

Náš cíl: Vychytané skútry na míru řidičům

Chceme, aby skútry BeRider dokonale souzněly s inovativním přístupem ŠKODA AUTO DigiLab, která za nimi stojí. Aby nebyly jen „přibližovadly“, ale měly „něco navíc“ – hardwarové vychytávky, které se trefí do myšlenek a potřeb každého jezdce, postarají se o jeho komfort, bezpečnost a pohodlí. Třeba nějaký doplněk proti nepřízni počasí? Chytrý držák na mobil, nebo komponent, který umožní přizpůsobení skútru na míru jezdci?

Napadá vás něco dalšího? Sem s tím! Připravili jsme hned šest výzev podle témat, která naši jezdci v souvislosti se skútry často řeší. A protože víme, že ty nejgeniálnější nápady vznikají v nespoutané mysli, je tu i jedna zcela otevřená výzva a také jedno téma, které se týká bezpečnosti při cyklistice, která je také naším (i vaším) velkým koníčkem. Všechny detaily najdete v propozicích BeRider Hackathonu.

Naše nabídka: Práce s profíky a férové odměny  

Na BeRider hackathonu nečekejte žádnou nudu. Naopak. Pro registrované účastníky otevřeme high-tech dílnu PrusaLab, kde vznikají prototypy pro technologické firmy i designová studia. (Mrkněte na věci, které v PrusaLab vznikly!) Účastníkům plně k dispozici bude 3D tiskárna, průmyslový laser, CNC frézka, soustruh a spousta prostoru pro kreativitu.

Určitě se nemusíte bát, že byste v nějaké fázi procesu zůstali bezradně stát – k ruce vám budou interní odborníci z PrusaLab, otevření jakýmkoli otázkám, konzultacím a technickým radám. Součástí hackathonu bude i hodně zajímavých workshopů, takže můžete nejen ukázat, co umíte, ale i se něco nového naučit a rovnou si to i vyzkoušet pod vedením těch nejlepších.

BeRider Hackathon není výběrové řízení nebo práce. Je to test vašich schopností, možnost naučit se něco nového, ale taky pořádná zábava. Hackaton je něco, do čeho můžete jít s nadšením a vidinou reálného uplatnění svého nápadu, který třeba už dlouho nosíte v hlavě. A protože sami víme, že realizace dobrých nápadů něco stojí, nenecháme vás odejít s prázdnou – na vítěze čeká prize money v hodnotě 50 000 Kč, dlouhodobé zapůjčení SUV ŠKODA ENYAQ, cyklistické sady ŠKODA a další ceny, spojené s našimi oblíbenými skútry BeRider.

PrůšaLab dílna toho nabízí opravdu hodně.

Sdílejte tento článek: