Dárky pro motorkáře a milovníky skútrů. Víme, jak udělat radost komukoli – ať už si skútr půjčuje, nebo má v garáži pořádnou mašinu i na delší výlety. Myslíme ale i na ty, kteří jezdí jako spolujezdci, i ty nejmenší, kteří si na řidičák musí ještě pár let počkat, ale už chtějí také jezdit. 

Akční kamera

Lze ji připevnit na vlastní přilbu nebo třeba na řídítka či na bundu. Kromě toho, že pořídí skvělé záběry z výletů nebo společných vyjížděk s ostatními milovníky jedné stopy, může fungovat i jako nepostradatelný bezpečnostní prvek. Většinu akčních kamer lze používat jako bezpečnostní kamery pro záznam dopravní situace před jezdcem. 

Kurz bezpečné jízdy

Co víc si přát, než aby naši motorkáři a skútraři jezdili bezpečně. Pokud je obdarovaný začátečník a nemá vlastní skútr, můžete mu darovat třeba naši Skútr školu s kreditem na BeRider nebo Individuální kurz jízdy se zkušeným instruktorem. V nabídce je verze pro naprosté začátečníky i kurz první jízdy v provozu.

(Konečně) vlastní helma

I jezdec na sdílených městských skútrech nebo spolujezdec touží to vlastní helmě, která mu perfektně padne a bude třeba v jeho (či její) oblíbené barvě. Na e-shopu BeRider najdete hned několik modelů značkových přileb na skútr – od elegantní černé a bílé, přes viditelnou žlutozelenou až po šik červenou. 

BeRider: Helma

Kniha s tipy na výlety

Pokud hledáte dárek nejen pro městského skútraře, ale také motorkáře, který občas rád vyrazí na velké „mašině“ na víkend nebo dovolenou, určitě ho potěší kvalitní knížka s tipy na motorkářské trasy. Pěknou edici úchvatných světových i evropských tras vydává (i v češtině) třeba Lonely Planet.

Poukázka na cesty s BeRiderem

Cesta je cíl. A každý z nás si projížďku občas rád prodlouží – zvlášť, pokud má k dispozici nějaké ty minuty zdarma. Na našem e-shopu najdete poukazy na jízdy BeRiderem v hodnotách od 440 do 1100 Kč. Ideální dárek pro někoho, kdo jezdí nejen každý den do práce, ale třeba i na výlet. 

Něco na zahřátí

Jezdí váš partner, kamarád nebo kolega na BeRideru ve stylu „bez čepice, bos“ a vy už se na to nemůžete dívat? Při sebekratší zimní jízdě člověk může pořádně promrznout. Drobné dárky z našeho merche potěší i zahřejí – ať už to bude dvouvrstvý nákrčník, termoska na horké nápoje nebo třeba kvalitní kožené rukavice, které jsou pro jízdu na skútru nepostradatelné. 

BeRider: Termohrnek

Pro malé motorkáře

Chcete své malé ratolesti dopřát stejnou radost z jízdy, jakou si užívají táta nebo máma při cestách po městě? Nemusíte čekat do jeho osmnáctin – BeRider odrážedlo můžete pořídit třeba hned. Je určeno i pro ty nejmenší – vzadu má dvě kolečka pro vyšší bezpečnost, které lze vyměnit za jedno pro ty, kteří už jízdu v jedné stopě zvládají levou zadní. 

Kvalitní batoh

Praktický doplněk, který se hodí pro všechny, ať už na skútru jezdí denně, nebo jen občas. Je elegantní, vejde se do něj všechno, co potřebujeme vozit s sebou každý den, nechybí mu kapsa na notebook a je z materiálu, který odolá i nenadálé přeháňce. To je ideální městský batoh, který pořídíte na našem e-shopu. 

BeRider: Batoh

Ponožky

Doby, kdy ponožky byly nudným a nechtěným dárkem, jsou dávno pryč. Barevné ponožky jsou hitem už několik let, a pokud hledáte maličkost pro radost nebo jako doplněk k většímu dárku pro nadšeného „BeRidera“, máme pro vás tip – pár stylových ponožek, které můžete vzít klidně k obleku, nebo ke sportovnímu outfitu. Záleží, po kterých sáhnete.

To je jen několik z mnoha nápadů na dárky, které nadšencům do jízdy v jedné stopě udělají radost. Je toho ale mnohem více – od kvalitního oblečení a doplňků (nebo třeba poukazů do specializovaných obchodů) přes různé kurzy (darovat dnes můžete mimo jiné třeba kurz na řidičský průkaz na velkou motorku) až po drobnosti pro radost. Pokud má obdarovaný vlastní stroj, udělá mu radost třeba kvalitní kožená klíčenka nebo praktická peněženka, kterou lze nosit vždy pohodlně v kapse (i za jízdy) a hodí se i na běžné nošení. Už více, čím svého milovníka motorek nebo skútrů letos překvapíte?

Sdílejte tento článek: