Získejte 5000 Kč kreditu na BeRider

1000 minut zdarma na BeRider, to už je pořádná odměna! A jak ji získat?  

Pracujete ve firmě, kde byste rychlost a flexibilitu našich skútrů využili? Jsou pro vás volné minuty na BeRider ideální firemní benefit? Dejte nám na sebe kontakt, my se vám ozveme a domluvíme se na zprostředkování kontaktu s odpovědným člověkem z vaší firmy.  

Pokud se vaše firma s námi domluví na dlouhodobé spolupráci na základě vašeho podnětu, získáte od nás poukázku na BeRider v hodnotě 5000 Kč a balíček produktů z BeRider e-shopu. Tento referenční program je otevřený do 31. 5. 2022 a tady najdete kompletní pravidla a podmínky.

Získejte tolik kreditu, kolik pozvete přátel

A toho kreditu může být opravdu neomezeně. Za každého nového uživatele, který se zaregistruje přes váš referenční kód a poprvé se projede, získáte 75 Kč kreditu rovnou na váš účet. Pokud máte 10 přátel, kteří ještě na BeRideru nejezdí a pozvete je do služby, už je to 750 Kč na vaše jízdy. A to není málo 😉.

Váš referenční kód najdete po rozkliknutí "Získejte kredit 75 Kč" ve vašem profilu u ikonky dárečku.

Sdílejte fotku a získejte 300 Kč kreditu

Máte Instagram? A můžeme ho vidět? Tahle novinka platí od 23. 3. až do 1. 11. 2022. To znamená celou letní sezónu! Každý měsíc vybereme 3 z vás, kteří od nás dostanou 300 Kč kreditu rovnou na svůj účet. 💚

Pravidla jsou jednoduchá: nasdílejte svou fotku se skútrem BeRider nebo v helmě BeRider a označte ji hashtagem #beridercom a naším účtem @beridercom. Na výletě po Praze, cestou do kina... nebo kdykoliv, kdy vás BeRider prostě baví. ⚡ Fantazii se meze nekladou, čím zajímavější fotka, tím zvyšujete svou šanci na výhru. Ze všech nasdílených fotek vybereme ty 3 nejlepší. 👍

Ale pozor, dbáme hlavně na bezpečnost, takže fotka nesmí být pořízená za jízdy ani v situaci, která by byla v rozporu s používáním našeho skútru. Úplná pravidla této výzvy najdete tady.

Pro další výzvy a soutěže o volné kredity nebo další ceny nás nezapomeňte sledovat na Instagramu a Facebooku.  

Sdílejte tento článek: